Skip to main content

Spannend! Drie vragen over mijzelf

Hoi, wat tof dat je hier bent! Het is namelijk een spannende tijd: een tijd van groei en ontwikkeling voor mij als expert en als ondernemer. Hier hoort bij: ik wil meer van mezelf delen met jou - op LinkedIn, in een mailinglist... Wat af en toe best lastig is. Want wat moet je nog zeggen in een wereld van zoveel meningen? Hoe kan ik daar iets van waarde aan toevoegen?

Spannend!
Dus ik begin gewoon bij vragen stellen Want dat is gelijk wat we vaak vermijden. We denken dat we alles moeten weten als (ondernemer/expert/bedrijf/moeder/mens) Klinkt dat bekend?
Wil je me helpen?
Zou top zijn als je me wilt helpen met een paar vragen!! Ik kan ze eventueel ook voor jou beantwoorden als je nieuwsgierig bent. En uiteraard deel ik de antwoorden van dit mini-onderzoekje met je.
Aan welke 3 dingen moet je denken als je aan mij denkt?
Misschien was die vorige vraag wat lastig. Dan is deze fijn. Welke 3 woorden komen bij je omhoog als je aan mij denkt
En de laatste vraag! Ik ben altijd mega nieuwsgierig maar merk aan mezelf dat ik niet altijd reageer online maar toch wel dingen wil weten. Misschien herken je dat wel? Laten we dat doorbreken hier. Je mag me alles vragen! Stel we gaan morgen koffie drinken Wat zou je dan van mij willen leren of weten?
Super, dankjewel!!
Dit was mega waardevol. Als je wilt dat ik de vragen ook voor jou invul, laat dat dan nu weten:
Naam